Ettevaatusabinõud naftalekke korral

Esiteks.Ettevalmistused ja ettevaatusabinõud enne käivitamist


a. Tihedalt kontrollitakse, kas mehaaniline tihend, abiseadis ja torujuhtme paigaldus on täielik ja vastab tehnilistele nõuetele.


b. Staatiline survekatse tuleb teha enne mehaanilise tihendi käivitamist, et kontrollida, kas mehaaniline tihend lekib.Kui on palju lekkeid, tuleb põhjused teada ja kõrvaldada.Kui see on endiselt kehtetu, tuleb see demonteerida, kontrollida ja uuesti paigaldada.Üldine staatiline survekatse rõhk on 2-3kg / cm2.


c. Keera pump, et kontrollida, kas see on kerge ja isegi.Kui pöördekäik on kõva või liikumatu, kontrollige, kas kokkupaneku suurus on vale ja kas paigaldus on mõistlik.


Kaks.Paigaldamine ja seiskamine


a. Enne alustamist tuleb tihenduskamber hoida vedelikuga koos.Tahkete andmekandjate transportimisel kuumutatakse tihenduskambrit auru abil, et see sulaks.Enne käivitamist tuleb pöördekäik ümber pöörata, et vältida pehme rõnga purunemist äkilise käivitamise tõttu.


õli tihend


õli tihend


b. Mehaanilise tihendi puhul, mis kasutab väljaspool pumpa õli tihendussüsteemi, käivitatakse kõigepealt õli tihendussüsteem.Peata lõpuks pärast seiskamist õli tihendussüsteem.


c. Pärast seda, kui kuum õlipump on peatatud, ei saa kohe peatada õlitihenduse õõnsuse jahutusvett ja otsatihendit.Jahutusvett saab peatada ainult siis, kui õli temperatuur tipu ülaosas langeb alla 80 kraadi, et vältida tihendite osade kahjustamist.


Kolmas.Toimimine


a. kui pärast pumba käivitamist tekib väike leke, tuleb seda jälgida teatava aja jooksul.Kui leke ei vähene pärast nelja tundi pidevat tööd, tuleb pump kontrollimiseks peatada.


b. Pumba töörõhk peab olema stabiilne ja rõhu kõikumine ei tohi olla suurem kui 1kg / cm2.


c. Pumba kasutamise ajal tuleb vältida evakuatsiooni nähtust, et vältida tihenduspinna kuiva hõõrdumist ja tihendi kahjustamist.


d. alati kontrollida tihendus seisukorras.Kui leke ületab normi, ei tohi raske õli olla üle viie piiska / min ja valgusõli ei tohi olla üle kümne / min. Kui kahe- 3 päeva jooksul paranemist ei toimu, tuleb pumba sulgemisseadme kontrollimiseks peatada.


Eelmine: Ionadaíocht ghinearálta ar O-ring Järgmine: No

2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Kõik õigused kaitstud.