Réamhrá O-ring

O-rõngad on nagu kummist tihend ring, millel on ümmargune ristlõige.Selle sektsiooni tõttu kutsutakse seda O-ringiks või O-ringiks.See hakkas ilmuma keset 19nda sajandi, kui seda oli kasutatud tihendav element aurumootoriga silindri.


Kuna selle madal hind, lihtne tootmine, usaldusväärne funktsioon ja lihtne paigaldusnõuded, O-ring on kõige tavalisem mehaaniline disain tihendamiseks.O-ring kannab endas kümneid megapaskaale (kilonaelu).O-rõngaid võib kasutada staatilistes rakendustes või dünaamilistes rakendustes wher& 35; 101; komponentide vahel on suhteline liikumine, näiteks pöördpumba šahti ja hüdraulilise silindri kolvi vahel.


O-rõngaste spetsifikatsioonid ja mudelid hõlmavad peamiselt nüso rõnga, uhpo rõnga, uno rõnga, DHO rõnga, kolbmootoriga O-rõnga, kõrgtemperatuurse O-rõnga, kõrgrõhu O-rõnga, korrosioonikindla O-rõnga ja kulumiskindla O-rõnga spetsifikatsioone.


Standardid O-ring peamiselt hõlmab GB 1235-76, GB 3452.1-92; Jaapani P tüüp, G tüüp, S tüüp, SS / V tüüp, F tüüp; American as568, Briti seeria; Euroopa seeria


O-rõnga tehnilised nõuded hõlmavad välimuse nõudeid, mõõtme nõudeid ja materiaalse füüsilise jõudluse nõudeid.


Välimuse nõuded vastavad GB / t3452.2- 2007 nõuetele


Materjalinõuded vastavad Hg/ t2579- 2008- le


Mõõtenõuded peavad vastama GB / t3452.1-2005 nõuetele


2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Kõik õigused kaitstud.